Communicatiezuil

Een communicatiezuil voor elke situatie

Een communicatiezuil van General Ledger staat voor kwaliteit en robuustheid. Al onze zuilen leveren wij standaard in RVS304 en in RVS316 op aanvraag. Onze zuilen zijn geschikt voor meerdere toepassingsmogelijkheden.

Voor elke denkbare situatie kunnen wij u een passende communicatiezuil leveren. We leveren onze zuilen in diverse maten, uitvoeringen en met de mogelijkheid tot het inbouwen van iedere communicatie- en beveiligingsmodule.

Ons assortiment is in te delen in drie basistypen communicatiezuil: voor automobilisten, voor voetgangers en voor vrachtwagens. De zuilen zijn ronde, stijlvolle roestvrijstalen zuilen geschikt voor de entree van een gebouw, bedrijventerrein of distributie centra.

Tevens zijn er diverse montagemogelijkheden mogelijk voor elk type communicatiezuil van General Ledger. Zoals een verlengde zuil voor instorten in beton, een flensmontage of een blind montage. Op onze website vindt u tekst en uitleg hierover en vindt u er details van ieder type communicatiezuil.

Heeft u interesse? U kunt het contactformulier op onze website invullen. Tevens zijn wij beschikbaar via telefoon: 0481-373 636. Ook kunt u een e-mail sturen naar: info@general-ledger.nl

intercomzuilen general ledger