De veiligste brievenbus!

Brievenbussen horen veilig te zijn en dat zijn de design brievenbussen van General Ledger.

Doordat we gebruik maken van maar liefst 2 mm dik roestvaststaal zijn ze robuust en tegelijkertijd ook heel stijlvol. Tijdens het ontwerp hebben we aan alles gedacht om uw post zo veilig mogelijk te houden. Vanaf het moment dat de postbode of uw klant hier de post in gooit tot het moment dat u de post eruit haalt.

Door gebruik te maken van een securityslot is de sleutel niet standaard bij te maken in een sleutelshop van de schoenmaker. Ook doordat we als optie een anti hengel plaat kunnen monteren in de brievenbus, dan kan men de post er niet uit hengelen of vissen. Uw post is veilig. Wanneer u de postklep open maakt en de brievenbus zit vol post, zelfs dan is het veilig! Doordat wij gebruik maken van 2 gasveren zal de klep langzaam open gaan. Hierdoor valt niet alle post op de grond of valt de klep met een harde klap open. Dit gaat heel geleidelijk aan. Ook het afsluiten gaat geleidelijk aan.

Het voelt als een solide en robuuste brievenbus. Stevig en degelijk, maar ook stijlvol en elegant. En bovenal veilig!