Een brievenbus met aandacht voor uw entree

Een brievenbus is het eerste wat uw relaties vaak zien als u bezoek ontvangt. Veelal valt een entree en brievenbus niet op bij bezoekers en dat is zonde. Een brievenbus met aandacht voor uw entree.

Brievenbussen van General Ledger zijn innovatief in vormgeving en stijl. Juist onze brievenbussen kan er voor zorgen dat uw bedrijf een positieve en onvergetelijke indruk achterlaat bij bezoekers.

Alle brievenbussen van General Ledger voldoen aan de voorschriften die zijn gesteld in de NEN 1770 norm voor brievenbussen en briefgleuven. Na vernieuwing van de postwet in 1988 zijn er voorschriften gesteld over afmetingen van briefgleuven. Over inhoud en afmetingen van brievenbussen, voorkeurshoogte brievenbussen en waterdichte afwerking van brievenbussen.

De gehele design brievenbus is gemaakt van 2 mm geslepen roestvrijstaal (in tegenstelling tot de algemene standaard van 0,5 mm plaatdikte). Aan de design brievenbus wordt in het geheel niet gelast. Alle onderdelen worden gebogen waardoor een dubbele constructie ontstaat die met rvs stiften worden gemonteerd. Door de dikte van het roestvaststaal en de dubbele constructie, maar ook door het rvs slot met 5 mm sluitlip is de design brievenbus vandalisme bestendig. Dit is een brievenbus met aandacht voor uw entree.

Brievenbuszuil Avant general ledger