General Ledger – sinds 1997

maatwerk intercomzuilen en design brievenbussen

Vanaf 1997 ontwerpen en produceren wij eigentijdse stijlvolle design producten rondom de entree.

De afgelopen ruim 20 jaar hebben we veel ontwikkeld en gebouwd voor onze klanten. Van maatwerk communicatiezuilen, intercomzuilen tot brievenbussen.
Van het leveren van een enkele zuil tot een totaal oplossingen voor toegangscontrole.

Wij leveren onze producten voorzien van een nano glanscoating en/of gespoten in een gewenste RAL kleur.

Veelal valt een entree en een intercomzuil niet op bij bezoekers en dat is zonde. Intercomzuilen van General Ledger zijn innovatief in vormgeving en stijl. Juist onze producten kunnen er voor zorgen dat uw bedrijf een positieve en onvergetelijke indruk achterlaat bij bezoekers.

Een brievenbus is het eerste wat uw relaties vaak zien als u bezoek ontvangt. Vaak valt een entree en brievenbus niet op bij bezoekers en dat is zonde. Brievenbussen van General Ledger zijn stijlvol in vormgeving en stijl. Juist onze brievenbussen kunnen er voor zorgen dat uw bedrijf een positieve en onvergetelijke indruk achterlaat bij bezoekers.

intercomzuil general ledger voetganger