Partum (vrachtwagen en auto)De Partum is een rond stijlvolle intercomzuil voor de toegang van vrachtwagens en personenauto’s tot bijvoorbeeld een bedrijventerrein. Het dubbele intercom of toegangscontrole systeem is voor de vormgeving verdiept in de RVS koker weggewerkt. Alle aangeleverde soorten intercom- en beveiligingsmodules kunnen worden ingebouwd.

De Partum is speciaal geschikt voor vrachtwagens en auto’s, omdat de spreekhoogtes op 2100 mm en 1200 mm zijn afgesteld. Dit zijn voor vrachtwagens en auto’s de ideale hoogtes om de zuil te kunnen bereiken.

Hoogte:v.a. 2300 mm hoogte (2100 mm spreekhoogte)
Diameter:Ø 204 mm of Ø 254 mm
Materiaal:RVS304 of RVS316 Geslepen
Prijs:v.a € 1.775,00 ex. BTW

Een Partum en Partum2 naast een Codum met blindmontage   Partum zuil met flensmontage   Partum zuilen met verlengde montage   Partum2 zuil met 4 modules en flensmontage  
Klik om te vergroten

Technische Informatie

De specificaties van de Partum zijn als volgt:

  • Partum: 2300 mm hoogte (2100 mm en 1200 mm spreekhoogtes), 2 modules op 2 frontplaten

Dit zijn onze standaard maatvoeringen, maar al onze zuilen zijn maatwerk en kunnen dus met afwijkende afmetingen worden geproduceerd. Meerdere modules op de Partum zijn mogelijk op aanvraag.

Bevestigingsmogelijkheden

Onze intercomzuilen zijn standaard met een verlengde montage: d.m.v. een verlenging van de zuil met betonschoren, waarna deze ingestort kan worden. Ook is het mogelijk om de zuil te plaatsen d.m.v.: 

  • Flensmontage: een flens om de zuil waarna deze gemonteerd kan worden op de desbetreffende ondergrond.
  • Blindmontage: een voetplaat die in de zuil valt waarna de zuil wordt gemonteerd door middel van RVS bouten inclusief 2 securitybouten.

Om het product af te maken is het mogelijk om een behandeling met Nano Glanscoating aan te vragen. Zo blijft de zuil langer mooi en is hij beter beschermd tegen oneffenheden.

Zie Recent werk voor enkele voorbeelden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offertes. 


De prijzen zijn exclusief intercomsystemen.terug

© 2019 all rights reserved by General Ledger | sitemap | Algemene voorwaarden