Linum (auto)De Linum is een ronde stijlvolle roestvrijstalen zuil voor de entree van een gebouw of terrein. Het intercom of kaartleessysteem is voor de vormgeving verdiept in de RVS koker weggewerkt. Alle aangeleverde soorten intercom- en beveiligingsmodules kunnen worden ingebouwd.

De Linum is speciaal geschikt voor auto's, omdat de spreekhoogte op 1200 mm is afgesteld. Dit is voor automobilisten de ideale hoogte om vanuit het raam de zuil te kunnen bereiken.

Hoogte:v.a. 1500 mm (1200 mm spreekhoogte)
Diameter:Ø 204 mm of Ø 254 mm
Materiaal:RVS304 of RVS316 Geslepen
Prijs:v.a. € 1.425,00 ex. BTW

Linum met verlengde montage   3x Linum met blindmontage   Linum met 1 intercom module   Linum met 2 modules: een intercom en paslezer  
Klik om te vergroten

Technische Informatie

De specificaties van de Linum zijn als volgt:

  • Linum: 1500 mm hoogte (1200 mm spreekhoogte), 1 module op 1 frontplaat

Dit zijn onze standaard maatvoeringen, maar al onze zuilen zijn maatwerk en kunnen dus met afwijkende afmetingen worden geproduceerd. Meerdere modules op de Linum zijn mogelijk op aanvraag.

Bevestigingsmogelijkheden

Onze intercomzuilen zijn standaard met een verlengde montage: d.m.v. een verlenging van de zuil met betonschoren, waarna deze ingestort kan worden. Ook is het mogelijk om de zuil te plaatsen d.m.v.: 

  • Flensmontage: een flens om de zuil waarna deze gemonteerd kan worden op de desbetreffende ondergrond.
  • Blindmontage: een voetplaat die in de zuil valt waarna de zuil wordt gemonteerd door middel van RVS bouten inclusief 2 securitybouten.

Om het product af te maken is het mogelijk om een behandeling met Nano Glanscoating aan te vragen. Zo blijft de zuil langer mooi en is hij beter beschermd tegen oneffenheden.

Zie Recent werk voor enkele voorbeelden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offertes. 


De prijzen zijn exclusief intercomsystemen.terug

© 2019 all rights reserved by General Ledger | sitemap | Algemene voorwaarden