Codum (voetgangers)De Codum is een ronde stijlvolle roestvrijstalen zuil voor de entree van een gebouw of terrein. Het intercom/toegangscontrole systeem is voor de vormgeving in de RVS koker weggewerkt. Alle aangeleverde soorten intercom- en beveiligingsmodules kunnen worden ingebouwd.

De Codum is speciaal geschikt voor voetgangers, omdat de spreekhoogte op 1500 mm is afgesteld. Dit is voor voetgangers de ideale hoogte om de zuil te kunnen bereiken.

Hoogte:v.a. 1800 mm hoogte (1500 mm spreekhoogte)
Diameter:Ø 204 mm of Ø 254 mm
Materiaal:RVS304 of RVS316 Geslepen
Prijs:v.a. € 1.550,00 ex. BTW

Codum bij entree met blindmontage   Codum2 met intercom en paslezer en verlengde montage   Codum en Codum2, flensmontage en blindmontage met maatwerkvoet   Codum2 met 3 modules  
Klik om te vergroten

Technische Informatie

De specificaties van de Codum zijn als volgt:

  • Codum: 1800 mm hoogte (1500 mm spreekhoogte), 1 module op 1 frontplaat

Dit zijn onze standaard maatvoeringen, maar al onze zuilen zijn maatwerk en kunnen dus met afwijkende afmetingen worden geproduceerd. Meerdere modules op de Codum zijn mogelijk op aanvraag.

Bevestigingsmogelijkheden 
Onze intercomzuilen zijn standaard met een verlengde montage: d.m.v. een verlenging van de zuil met betonschoren, waarna deze ingestort kan worden. Ook is het mogelijk om de zuil te plaatsen d.m.v.: 

  • Flensmontage: een flens om de zuil waarna deze gemonteerd kan worden op de desbetreffende ondergrond.
  • Blindmontage: een voetplaat die in de zuil valt waarna de zuil wordt gemonteerd door middel van RVS bouten inclusief 2 securitybouten.


Om het product af te maken is het mogelijk om een behandeling met Nano Glanscoating aan te vragen. Zo blijft de zuil langer mooi en is hij beter beschermd tegen oneffenheden.

Zie Recent werk voor enkele voorbeelden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offertes. 


De prijzen zijn exclusief intercomsystemen.terug

© 2019 all rights reserved by General Ledger | sitemap | Algemene voorwaarden