Productvragen

Voldoen de design brievenbussen aan de TNT norm?


Ja. Alle brievenbussen van General Ledger voldoen aan de voorschriften die zijn gesteld in de NEN 1770 norm voor brievenbussen en briefgleuven. Na vernieuwing van de postwet in 1988 zijn er voorschriften gesteld over afmetingen van briefgleuven, inhoud en afmetingen van brievenbussen, voorkeurshoogte brievenbussen en waterdichte afwerking van brievenbussen.

Zijn de design brievenbussen waterdicht?


Ja. Voordat de General Ledger design brievenbussen in 1997 op de Nederlandse markt zijn gekomen, hebben er gedurende de 4 Nederlandse seizoenen van 1996 - 1997 waterdichtheidstesten (plaatsing aan de zeekust, in de wasstraat en onder de hogedruk reiniger) plaatsgevonden. De waterdichtheid van de design brievenbussen bestaan uit: een: precieze handmatige montage van de totale brievenbus, dubbel geribbeld afdekrubber, 2 x 10 mm overstek van beide postkleppen, rvs aantrekkend busslot, afwateringsgoot onderzijde in de brievenbus.

Zijn de design brievenbussen vandalismebestendig?


Ja. De gehele design brievenbus is gemaakt van 2 mm dubbel geslepen roestvrijstaal (in tegenstelling tot de algemene standaard van 0,5 mm plaatdikte) Aan de design brievenbus wordt in het geheel niet gelast, alle onderdelen worden gebogen waardoor een dubbele constructie ontstaat die met rvs stiften worden gemonteerd. Door de dikte van het roestvrijstaal en de dubbele constructie en het rvs slot met 5 mm sluitlip is de design brievenbus vandalisme bestendig.

Zijn de design brievenbussen afsluitbaar?


Ja. Het roestvrijstalen slot met 5 mm dikke rvs sluitlip is onzichtbaar onder de bovenste postklep weggewerkt. Dit zorgt ervoor dat er geen zand en water in het slot kan komen en dat het slot in de wintermaanden niet vastvriest. Het slot is voorzien van 2 security sleutels die niet vrij in de ijzerwarenzaken te koop zijn.

Zijn de brievenbussen bestand tegen alle weersinvloeden?


Ja. De design brievenbussen zijn gemaakt van roestvrijstaal kwaliteit 304 dat bestand is tegen de invloeden van neerslag in industriegebieden en zure regen of u kiest voor 316 dat extra bestand is tegen de invloeden van zeewater en lozingen van vliegtuigbrandstof rondom aanvliegroutes. Een in structuur geslepen design brievenbus dient evenwel met  rvs cleaner te worden onderhouden. Zie hiervoor Onderhoud.
Terug
© 2019 all rights reserved by General Ledger | sitemap | Algemene voorwaarden